Oproep voor Samenwerking van alle Volksvergaderingen voor de Brusselse Agora

Op 8 Oktober, komen de verschillende marsen van verschillende landen toe in Brussel. Op die dag begint ook de Globale Agora van de Beweging waarop alle volksvergaderingen van de planeet zijn uitgenodigd.

Marsen komen toe in Brussel uit Spanje, Frankrijk, Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland. We hebben ook toezeggingen ven mensen uir de Sahara, Zwitserland, Italië, Griekenland, Portugal, Ierland, Ijsland, Polen, Israël, Palestina, de Verenigde Staten, Chili, Argentinië, Venezuela, Mexico en Egypte. We verwachten nog meer toezeggingen. Op die dag is er  een evenement  rond de aankomst van de Marsen met het voorlezen van een gemeenschappelijke verklaring van de Marsen en de ervaringen die ze hebben opgedaan.

Van 9 tot 14 Oktober zullen er thematische forums gehouden worden op elk plein van de stad Brussel, grote Volksvergaderingen, bijeenkomsten voor kindere, opvoeringen, acties, workshops voor software tools en de methode van de Volskvergadering.

Op 15 Oktober is er een manifestatie van de globale Beweging.

We zouden je willen uitnodigen om deel te nemen aan het verwelkomen van de Marsen  en aan de ondersteuning die voorzien is tijdens de week in Brussel en op de globale Agora. Hier is waar we zoeken naar manieren van globale coördinatie en globaal samenwerken, methodes om globaal te werken om op een horizontale basis een nieuw politiek, economisch en sociaal systeem te creëren.

We hebben vrijwilligers nodig die zo snel mogelijk naar Brussel willen komen om te werken aan de  logistiek, audiovisuel middelen, verspreiding, infrastructuur e, coördinatie. Tenslotte stellen we ook voor dat de Volksvergaderingen die naar Brussel komen om de Marsen te verwelkomen, posters of pankartes maken, met het thema van de eerste Agora van de Beweging: de dag dat we beginnen werken op een globaal niveau, de autonomie respecterend van al onze Volksvergaderingen maar samen vechtend voor een sociale revolutie,

We moedigen iedereen aan die een handje wil toesteken om naar Brussel te komen, zo snel mogelijk en samen te werken in het werk dat moet gedaan worden.

Twitter: @ AgoraBrussels
Web: http://www.walktobrussels.eu
Email: Agorabxl@gmail.com

Gedetailleerde lijst van de Commissies

Flyer van Reële Democratie Nu! Gent

15O_flyer

Input:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.