Voorstel aanvraag domeinnaam – Volksvergadering 1 Okt 2011

Voorstel Domein Naam

Waarom

Een domein naam waaruit blijkt waarvoor we staan is beter dan wat we nu hebben. Hij laat bovendien toe een aantal functionele mailadressen aan te maken.

Wat

Als we de werking met de blog professioneler willen maken zouden we best een domein registreren. Daar kunnen dan ook mailadressen op aangemaakt worden. Dit kost echter geld en ik ben niet bereid dit voor te schieten. Oplossing een bankrekening openen waar mensen steun kunnen geven. Beheer moet minstens door 2 personen: iemand die de uittreksels ontvangt en iemand die gevolmachtigd is om geld af te halen. Kwestie dat die elkaar controleren.

Hoe

Domein registreren via wordpress is de eenvoudigste manier om onze blog aan dat domein te koppelen. Bankrekening openen bij  Triodos als die ook een zichtrekening aanbieden met meerdere titularissen. De bedoeling is dat minstens 2 mensen de rekening beheren, zodat elke verrichting nauwkeurig kan gecontroleerd worden. De mogelijkheden bij Trodos  moeten onderzocht worden. Een alternatief is de coöperatieve bank VDK.

Input:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.