Occupy Ghent op 29 oktober vanaf 13h in Zuidpark

Grote Poster Occupy Gent PDF
FB Event

In solidariteit met #occupywallstreet roepen we mensen van overal op om vreedzaam openbare pleinen te bezetten en om zo de creatie van ruimtes voor debat en discussie, bijeenkomen en nadenken mogelijk te maken. Zij die niet zelf aanwezig kunnen zijn roepen we op het woord te verspreiden.

wij roepen duidelijk iedereen op om vredevol te betogen!
wees vooral creatief met borden, spandoeken enz.

Om een goede communicatie met elkaar en de politie te behouden raden wij ook iedereen aan een snor te dragen, met een snor loopt namelijk alles gesmeerd ;{ )

mensen die iets willen doen (een speech, toneel, enz), deel het hier 🙂

wij spreken af om 13u in het zuidpark


na overleg met verschillende geëngageerde deelnemers en de politie zijn we in consensus tot de beslissing gekomen om géén tocht door gent te doen, maar op 29/10 het Zuidpark voor een dag te bezetten en ons daar te organiseren om ons doel te bereiken: een boodschap sturen naar de heersende elite dat wij verontwaardigd zijn en dringende en ingrijpende verandering willen.
Na veel beraad zijn ook wij ervan overtuigd dat een echte parkbezetting veel meer effect kan hebben dan een protesttocht. op deze manier kan iedereen de ruimte en tijd nemen om met zijn eigen ding/mening naar voor te komen. er zal een MeetingPoint zijn waar mensen kunnen afspreken in verband met verdere acties, een Speaker’sCorner voor de volksvergadering, een Infotheek en uiteraard muziek en kunst.

Wij roepen hierbij dan ook nogmaals op aan iedereen om zich te engageren! Dans, theater, muziek, tekenen, poëzie enz , elke manier is goed, laat je gaan en toon de rest van de wereld dat ook jij niet akkoord bent met de huidige gang van zaken!

we expect you!

FRANS

Le 29 octobre – Tous ensemble pour un changement

Le 29 octobre des gens du Gand descendront dans les rues et sur les places. Ces personnes se mobilisent pour réclamer leurs droits et exiger une vraie démocratie. Maintenant il est temps de nous réunir dans une protestation non-violente.

Le pouvoir en place travaille au profit de quelques-uns en ignorant aussi bien la volonté de la majorité que le prix humain et environnemental que nous payons. Cette situation intolérable doit cesser.

Unis d’une seule voix, nous allons faire savoir aux politiciens, et aux élites financières qu’ils servent, que c’est à nous, le peuple, de décider de notre avenir.

Il est temps de nous unir. Il est temps pour eux de nous écouter.
Peuple du Gand, mobilisez-vous le 29 Octobre!

SPAANS

29 de octubre – Unidos por un cambio

El 29 de octubre, gente de Gante tomarán las calles y las plazas. La gente se está levantando para reclamar sus derechos y pedir una auténtica democracia. Ahora ha llegado el momento de unirnos todos en una protesta no violenta a escala global.

Los poderes establecidos actúan en beneficio de unos pocos, desoyendo la voluntad de la gran mayoría, sin importarles los costes humanos o ecológicos que tengamos que pagar. Hay que poner fin a esta intolerable situación.

Es hora de que nos unamos. Es hora de que nos escuchen.
¡Tomemos las calles del Gante el 29 de octubre!

TURKS

29 Ekim – Değişim için birleşin

29 Ekim’de Gent’teki insanlar caddelere, sokaklara çıkacak. Halk, hakları için ve gerçek bir özgürlük talebiyle ayaklanacaklar. Şimdi şiddet içermeyen protestolar yoluyla birleşme zamanı!

Egemen güçler, büyük çoğunluğun iradesini, insan ve çevreyi hiçe sayarak hepimizin ödemek zorunda kalacağı bedellerle küçük bir azınlığın çıkarları için çalışıyorlar. Bu dayanılmaz durum sona ermelidir.

Bizim için birleşme, onlar için dinleme zamanı!
Gent halkı, 29 Ekim’de ayaklanın!

Occupy Ghent Poster

Occupy Ghent Poster (PDF A3 Kleur)

Extra links

Notas over de geweldloosheid van de 15M beweging

Officiële Verklaring van #occupywallstreet

How to make a succesfull occupation

Recept voor een vreedzame #revolutie

Snelgids voor Groepsdynamica van Volksvergaderingen (Deel 1)

Snelgids voor Groepsdynamica van Volksvergaderingen (Deel 2)

One comment

  1. soulpelgrim · October 25, 2011

    soulpelgrim reblogged this on Soulpelgrim's Blog.

Input:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.