Bloggen

Werken met een WordPress Blog

Gebruikershandleiding (Nederlands)
From Zero to Hero (Engels, met screenshots ) 
Voledige Gebruikershandleiding (Engels)

Hoe registreren bij WordPress.Com als Gebruiker?

Klik hier voor registratie (EN=Signup)
Dan krijg je het volgende scherm:

(1) Nu moet je kiezen of je zelf OOK wil gaan bloggen of niet. Indien niet sla deze stap over en spring naar (2). Als je zelf ook wil gaan bloggen kan je alle velden ingeven in het bovenstaande scherm. Let op het ‘Blogadress’ en de ‘Username’ moeten uniek zijn maar mogen wel dezelfde zijn. Uniek wil zeggen dat ze nog niet mogen voorkomen op het WordPress systeem. Het systeem zal u zelf wel een foutboodschap geven als dat niet zo is. Vanaf hier kan je gewoon de instructie van WordPress volgen. Je krijgt dan een email om jouw registratie te bevestigen. Pas na die bevestiging kan je echt beginnen werken: reageren op legeportemonees.wordpress.com of in je eigen blog werken.
(2) Indien je enkel als gebruiker wenst geregistreerd te worden moet je in het bovenstaande scherm klikken op ‘Sign up for just a username’. Dan krijg je onderstaand scherm:

Registratiescherm voor enkel een Username

Hier moet je enkel een unieke ‘Username’ invullen. Let op de ‘Username’ moet uniek zijn, dat wil zeggen hij mag nog niet voorkomen op het WordPress systeem. Het systeem zal u zelf wel een foutboodschap geven als dat niet zo is. Vanaf hier kan je gewoon de instructie van WordPress volgen. Je krijgt dan een email om jouw registratie te bevestigen. Pas na die bevestiging kan je echt beginnen werken: maar nu kan je enkel reageren.

VideoAdvertisements

Continue the discussion

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s